ZERO BRAND е македонски старт-ап од текстилната индустрија, основан и раководен од младиот дизајнер Огнен Анѓушев, кој својата креативност и визија ја презентира преку модели наменети за жени од сите возрасни категории.

Моделите на Zero Brand ја препознаваат медитеранската и италијанската модна школа, преку стекнатото искуство на водечкиот дизајнер стекнато во популарниот моден институт Marangoni од Милано.

Уникатноста на секој модел е препознатливиот печат на Zero Brand со кој го освојува македонскиот пазар и ја стекнува довербата на дамите.

Тим за менаџирање

ОГНЕН АНЃУШЕВ

Извршен директор на ZERO BRAND

Погледнете ја биографијата