ФЕРО ИНВЕСТ им пружа на своите клиенти одржување на електраните на долг рок, со гарантирано 24-часовно мониторирање преку најсовремен SKADA систем за
набљудување, контрола и прибирање податоци за сите објекти кои ги има интегрирано во својот софтвер, излегување на терен во рок од 24 часа, отстранување на проблемот и интервенција со оригинални делови.

ФЕРО ИНВЕСТ преку својата фирма ЕМС (Energy Maintenance Solution) располага со 60 вработени стручни лица, теренски возила, опрема и со знаење со кои обезбедува беспрекорно одржување на електраните. Гарантира перфектно изведен проект и функционална електрана со првокласен квалитет и долг работен век.

DCIM100MEDIADJI_0908.JPG
odrzuvanje-2-small
Odrzuvanje 3