Со над 600 вработени во земјата и во своите фирми во странство (Европа и САД), македонскиот гигант БРАКО произведува висококвалитетни производи, од основната палета на жица и жичани производи со кои го почна модерното производство пред 20 години, па се до високотехнолошки возила на електричен и водороден погон кои денес ги извезува низ целиот свет.

BRAKO MEDICINSKO
BRAKO Metalni konstrukcii
BRAKO sviperi 1

Дознајте повеќе за Брако