Нашaтa групација е носител на различни индустриски сертификати, лиценци и акредитиви, осигурувајќи дека нашата работа ги исполнува највисоките стандарди за квалитет.
Ние сме посветени да постигнуваме исклучителни резултати на кои можете да им верувате, за што имаме врвни гаранции, меѓу другото и од престижното меѓународно сертификационо тело, германскиот институт TÜV, кој сертифицираше наши производи директно во Германија.

Сертификат Q-070

Sertifikat_Q_070_Fero-Invest

Сертификат ISO-45011

Sertifikat-45001-Fero-Invest

Лиценца за управител на градба

FERO-INVEST-LICENCA-za-upravitel-na-gradba-07.07.2022-2029

Сертификат ISO-14001

Sertifikat-14001-Fero-Invest

Лиценца за изведувач на градба - 2 категорија

FERO-INVEST-LICENCA-B-za-izveduvach-na-gradba-od-2ra-k.-07.07.2022-2029

Сертификат ISO9001

Sertifikat-9001-EMS

Сертификат ISO45001

Sertifikat-45001-EMS

Сертификат ISO14001

Sertifikat-14001-EMS

Лиценца за изведувач на градба - 1 категорија

EMS-Licenca-A-za-izvedba-na-gradbi-od-prva-kategorija-2022-2029

Сертификат S-006

Sertifikat_S_006_Akvavat

Сертификат E-008

Sertifikat_E_008_Akvavat

Лиценца Б за проектирање на градби - 2 категорија

Akvavat-Licenca-B-za-proektiranje-na-gradbi-od-vtora-kategorija-vazi-od-13.03.2030

Сертификат Q-069

Sertifikat_Q_069_-Akvavat

Лиценца А за проектирање на градби - 1 категорија

Akvavat-Licenca-A-za-proektiranje-na-gradbi-od-prva-kategorija-vazi-od-13.03.2030

TÜV Сертификат - 500ze

Sertifikati za 500ze

TÜV Сертификат - 636 Stage V

Certificate-636