Грин Машинс – компанија со висока репутација за квалитет и иновативност, произвoдител на врвни возила за одржување хигиена во урбани средини.
Следејќи ги современите трендови за заштита на животната средина, нашиот тим за истражување и развој – разви неколку модели кои овозможуваат нула емисии за време на работата на машините, а ефикасноста и ефективноста се дури и подобрени.
Дознајте повеќе за првиот светски чистач на водород GM 500 H2 или неговиот електричен брат GM 500 ZE, како и за најдобрата чистачка GM 400 ZE и моделот со одлична моќ на вшмукување GM 1 ZE, кои се произведуваат во Брако.

Палета на производи

Дознајте повеќе за Грин Машинс