Нашите вработени се натпреваруваа во куглање во кугланата во СЦ Борис Трајковски, се дружеа во позитивна атмосфера и поминаа одлично попладне заедно.

Доброто расположение продолжи и на работното место во Фероинвест, со споделување на добрите впечатоци и заклучок дека наскоро треба да се повтори оваа рекреативна активност на заедничко задоволство на сите.