Откријте го нашето портфолио – Нашето портфолио ја покажува нашата страст за иновации и посветеност на извонредноста. Од станбени имоти до комерцијални случувања, нашиот тим има искуство и експертиза да ја оживее вашата визија. Прелистајте го нашето портфолио за да видите како им помогнавме на клиентите да ги постигнат своите цели и да создадат простори што инспирираат. Дозволете ни да ви помогнеме да ги претворите вашите идеи во реалност.

Фотоволтаични централи

PVPP секторот во Феро Инвест е секторот со најголем потенцијал за раст и развој во рамките на групацијата.

Мали хидроцентрали

SHPP секторот е национален лидер во производството на чиста електрична енергија од 50 мали хидроцентрали

Електрани на биогас

Нашите електрани на биогас ја користат природната енергија на органскиот отпад за да генерираат чиста, обновлива електрична енергија.

Хидроцентрали

Проверете го нашето целосно портфолио на нашите хидроцентрали