Денес, на Меѓународниот ден на жената, со задоволство можеме да кажеме дека околу 50 % од вкупниот број на вработени во Феро Инвест се жени.

Тоа е податок со кој се гордееме, а уште позначајно е тоа што сите они, секоја со своите вештини и способности, секојдневно ги разбиваат стереотипите и докажуваат дека може да се фатат во коштец со сите предизвици и заедно да постигнеме уште подобри резултати и развој на компанијата.

Нека е честит Меѓународниот ден на жените – 8-ми март.